19 oktober 2011


René van der Gijp doet niet mee aan 'VI Daily'

René van der Gijp zal niet aanschuiven in het RTL Boulevard-achtige dagelijkse voetbalprogramma (voorlopige werktitel: 'VI Daily'), dat waarschijnlijk vanaf januari te zien is op RTL7. Dat is te lezen in de Nieuwe Revu van deze week (#42), waarin een uitgebreide reportage over René van der Gijp staat.

Van der Gijp, die momenteel nog altijd herstelt van een inzinking, vreest voor een (nieuwe) overkill. "Bovendien weet de commercieel in de oud-voetballer dondersgoed dat zijn trucje zonder publiek niet werkt", zo schrijft de Nieuwe Revu.

Of het programma er überhaupt gaat komen is overigens nog altijd niet honderd procent zeker, al heeft het er wel alle schijn van. Twistpunt zou onder meer nog het uitzendtijdstip zijn, zo melden bronnen rondom het programma aan SigaarSnor.blogspot.com.

In het programma moeten naast voetbal ook andere takken van sport aan bod komen, evenals sportgerelateerd show- en schandaalnieuws. Het zou Voetbal International bij RTL7 niet in de weg gaan zitten, omdat het hoofdzakelijk uit nieuwsitems zal gaan bestaan.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel slim van René! Niet nu gelijk weer allerlei hooi op je vork nemen.

Arie de Vries zei

Lijkt me niets aan, twee keer per week anderhalf uur is precies genoeg!

Anoniem zei

Denk dat het kan werken, wordt geen 500 duizend kijkers maar een rtl 7 score moet toch lukken.
Ik ken genoeg mensen die VI kijken puur voor nieuwsfeitjes van Johan.

Anoniem zei

JAAAA MEER VI!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link