08 oktober 2017


Arjen Robben: ''Wij gaan echt niet met 6-0 van Zweden winnen''

De teleurstelling droop van het gezicht van Arjen Robben na de 1-3 overwinning van Oranje in Wit-Rusland. De captain besefte dat de zege in Borisov bij lange na niet genoeg was om de opmerkelijke 8-0 zege van Zweden op Luxemburg te compenseren.

"Dit doet heel veel met mij. Dit doet pijn, het hoort helaas bij de sport", besefte Robben dat hij nu voor een vrijwel onmogelijke opdracht staat om met Oranje het WK nog te halen.

De aanvaller kon zijn oren niet geloven toen hij hoorde hoe concurrent Zweden het ene na het andere doelpunt maakte tegen Luxemburg. "Je hoort op een gegeven moment dat het 8-0 is geworden. Dat is een dikke dreun."

"Na het resultaat van Zweden kun je niets anders dan hier met de borst vooruit voetballen, maar 8-0 winnen in Wit-Rusland, dat kan niet. En thuis nog 6-0 winnen van Zweden, dat gaat niet", benadrukte hij.

Volgens Robben heeft Oranje in Borisov zich niet van zijn beste kant laten zien. ''Belangrijk is dat we in de eerste helft de kansen niet hebben afgemaakt. Het is anders als je met een 3-0 voorsprong de rust ingaat, maar na rust leek het alsof het allemaal wat wegzakte bij ons.''

De 95-voudig international wilde ondanks het onbevredigende resultaat nog niets kwijt over het eventuele einde van zijn interlandloopbaan. "Eerst Zweden, dan zien we verder."



Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- Oranje verslaat Wit-Ruland, maar ziet kans op WK deelname heel klein worden
- Zweden zet monsterscore neer tegen Luxemburg (8-0)




Lees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Spelersvrouwen op Instagram: Rebecca Landin (Sam Larsson)
- Duitsland en Engeland plaatsen zich voor WK Voetbal
- Polen vrijwel zeker van WK-ticket
- Hoe gaat het nu met... Peter Rufai
- Spelersvrouwen op Instagram: Rose Bertram (Gregory van der Wiel)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link