Loading

MENU:

Laatste video's

Voetbal International

Doordekken

VI Oranje

Laatste nieuws

Uitzenddata

1986


  Delen via NUjij.nl

Over SigaarSnor

SigaarSnor.blogspot.com is dé fansite voor het televisieprogramma Voetbal International. Op deze blog vind je de leukste fragmenten uit (en compilaties van) o.a. Voetbal International, VI Oranje, Doordekken en Beste Johan. Daarnaast worden de media-optredens van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp en al het overige nieuws rondom hen en het programma verzameld.

Ontstaansgeschiedenis
In augustus 2009 werd onder de naam SigaarSnor op YouTube begonnen met het uploaden van compilaties van en de leukste momenten uit de tv-uitzendingen van Voetbal International. Dit bleek zeer gewaardeerd te worden (inmiddels zelfs al meer dan 10 miljoen views). Het aantal video's verveelvoudigde zich snel en ook enkele andere YouTubers gingen dergelijke video's uploaden. Om die reden werd in september 2009 de blog SigaarSnor.blogspot.com gestart. Het doel van de blog was (en is) om alle losse fragmenten en compilaties overzichtelijk samen te brengen op één plek en om daarnaast het overige nieuws rondom het programma en de hoofdpersonen te brengen. Mede door het gebruik van verschillende social media (zoals Hyves, Facebook, Twitter, YouTube, NUjij en eKudos) heeft SigaarSnor.blogspot.com inmiddels een grote en trouwe schare fans opgebouwd.

Medewerkers
Deze weblog wordt gevuld door:
- SigaarSnor
- OliverVoetbal

Adverteren
De advertenties op SigaarSnor.blogspot.com worden verzorgd door Google Adsense. Advertentieruimte op deze site kan ingekocht worden via Google Adwords. Wilt u graag op een andere manier op deze site adverteren? Neem contact op! U kunt dan indien gewenst ook meer informatie ontvangen over de bezoekersaantallen en het bezoekersprofiel.

Contact
Heb je een vraag, op- of aanmerking, tip of suggestie? Stuur dan een e-mail naar: SigaarSnor(at)hotmail(punt)com.

Disclaimer
Deze blog opereert geheel onafhankelijk en is dus geen eigendom van en wordt ook niet beheerd door Voetbal International, RTL of Eyeworks Sport.